kesäkurpitsa, halloumipihvit Kesäkurpitsa-halloumipihvit ohje salty

Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Ainekset 12 annosta

  1.    Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi ja pane siivilään valumaan. Voit painella raastetta lusikalla tai käsin, jotta ylimääräinen neste valuisi mahdollisimman hyvin pois.

  2.    Raasta halloumijuusto karkeaksi raasteeksi.

  3.    Sekoita kesäkurpitsaraaste, halloumiraaste, korppujauhot ja kananmuna kulhossa. Nosta jääkaappiin noin tunniksi, niin pihvit pysyvät paremmin kasassa.

  4.    Kuumenna öljy pannulla.

  5.    Muotoile taikinasta käsissä tiiviitä pihvejä ja laita suoraan kuumalle pannulle.

  6.    Väännä levy keskilämmölle ja anna pihvien pohjan paistua rauhassa ilman että menet niitä sorkkimaan.

  7.    Kun pohja on paistunut, käännä pihvit ja paista myös toinen puoli.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 186 kcal / 100 g
Energia 780 kJ / 100 g
Proteiini 9,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,6 g / 100 g
Rasva 13,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %