sokeriton, taateli, manteli, kahvikakku Sokeriton taateli-manteli-kahvikakku ohje sweet

Sokeriton taateli-manteli-kahvikakku

Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen ja voitele kakkuvuoka.

Pilko kattilaan taatelipalikka ja lisää kahvi. Keitä hiljalleen kunnes taateli on pehmeää ja hajoaa haarukalla sekoitettaessa.

Taatelin pehmetessä sekoita kuivat aineet keskenään.

Ota kattila liedeltä ja lisää voi ja sekoita kunnes se on kokonaan sulanut.

Lisää kananmunat ja jugurtti.

Kippaa kuiva-aineseos kattilaan ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista 40-50 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 307 kcal / 100 g
Energia 1285 kJ / 100 g
Proteiini 4,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 22,1 g / 100 g
Rasva 22,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 16,9 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %