ketoroonilaatikko, jkk Ketoroonilaatikko JKK ohje salty

Ketoroonilaatikko JKK

Ruskista jauheliha, mausta, sipuli ja valkosipuli myös pannulle, pilko kukkakaali mansikan kokoisiksi paloiksi. Kukkisliha vuokaan ja sekaan koskenlaskijaa, sekä 3-4dl ranskankermaa / Kermaa johon on sekoitettu 3 munaa. päälle juustoraastetta. uunissa 200c noin 35min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 184 kcal / 100 g
Energia 764 kJ / 100 g
Proteiini 8,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 15,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %