chili, von, carne Chili von carne ohje salty

Chili von carne

Kuumenna öljy paistokasarissa tai padassa. Lisää sipulisilppu, hienonnetut valkosipulin kynnet ja jauheliha. Paista kypsäksi. Mausta suolalla ja cayennepippurilla tai chilijauheella. Lisää paseerattu tomaatti tai tomaattimurska, tomaattipyree, oregano ja papuja tomaattikastikkeessa. Anna kiehua hiljalleen noin viisitoista minuuttia.

Tarjoa riisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal / 100 g
Energia 408 kJ / 100 g
Proteiini 9 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,7 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %