Mittaa auringon- ja kurpitsansiemenet tehosekoittimeen ja jauha jauhoksi. Itse tykkään tehdä jauhoista aika hienoa, joskin sattumatkaan eivät haittaa.
Mittaa siemenjauhot, mantelijauhot, psyllium, leivinjauhe ja suola kulhoon ja sekoita huolellisesti.
Sulata ghee tai voi pannulla juoksevaksi, älä kuitenkaan anna kiehua. Riko kananmunat erilliseen pikkukulhoon, lisää joukkoon vesi ja vatkaa keltuaisten rakenne rikki.
Kaada muna-vesiseos ja sulatettu voi jauhojen sekaan ja sekoita taikina isolla ruokalusikalla tasaiseksi.
Kaavi leipätaikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä lusikalla tai nuolijalla noin 0,3-0,5 cm paksuiseksi levyksi. Meillä on leveämpi uuni ja pellistä täyttyy yleensä ¾. Kuvissa oleva leipä on paksuudeltaan noin 0,5 mm, mutta kannattaa huomioida, että leipä kohoaa aina paistettaessa.
Paista leipää 200°C asteessa kiertoilmatoiminnolla 12-15 minuutin ajan riippuen leivän paksuudesta. Jos käytössäsi on normaali uuni, paistoaika on noin 20 minuuttia.
Makrot: 272,9 g rasvaa | 107,1 g proteiinia | 15 g hiilihydraattia
Makrot per leipäpala: 22,7 g rasvaa | 8,9 g proteiinia | 1,2 g hiilihydraattia