punajuuri, aurajuustovuoka Punajuuri-aurajuustovuoka ohje salty

Punajuuri-aurajuustovuoka

Ainekset 6 annosta

  1.  Kuutioi, lohko tai raasta punajuuri. Silppua sipuli ja valkosipuli (3kpl)

  2.  Lado ainekset kerroksittain uunivuokaan, rouhi väliin myös pippuria. Lisää tarvittaessa suolaa, muista, että aurajuusto on varsin suolaista.

  3.  Kippaa päälle ruokakerma ja anna muhia 200-asteisessa uunissa noin tunti. Suojaa pinta tarvittaessa foliolla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 102 kcal / 100 g
Energia 419 kJ / 100 g
Proteiini 3,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,9 g / 100 g
Rasva 6,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %