punajuuri, aurajuustovuoka
Punajuuri-aurajuustovuoka ohje
salty
Batukka
Punajuuri-aurajuustovuoka
Kuutioi, lohko tai raasta punajuuri. Silppua sipuli ja valkosipuli (3kpl)
Lado ainekset kerroksittain uunivuokaan, rouhi väliin myös pippuria. Lisää tarvittaessa suolaa, muista, että aurajuusto on varsin suolaista.
Kippaa päälle ruokakerma ja anna muhia 200-asteisessa uunissa noin tunti. Suojaa pinta tarvittaessa foliolla.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
102 kcal / 100 g
Energia
419 kJ / 100 g
Proteiini
3,6 g / 100 g
Hiilihydraatti
5,9 g / 100 g
Rasva
6,5 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
5,1 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %