empun, makkarasoppa Empun makkarasoppa ohje salty

Empun makkarasoppa

Ainekset 4 annosta

Laita vesi kiehumaan ja mausta haluamillasi mausteilla. Pilko kyssäkaali ja laita kattilaan kun vesi kiehuu. Pilko ja paista makkarat. Lisää sipuli joukkoon. Kun kyssiksestä menee haarukka läpi, lisää keittojuurekset. Kaada kerma joukkoon Keitä n. 10 min. Ja lisää makkarat.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 157 kcal / 100 g
Energia 664 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 13,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %