kesäkurpitsa, halloumipihvit, a, la, tapsa Kesäkurpitsa-halloumipihvit a la Tapsa ohje salty

Kesäkurpitsa-halloumipihvit a la Tapsa

Raasta kesäkurpitsa ja halloumi. Puristele kesäkurpitsaraasteesta nestettä pois mahdollisimman paljon. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna massan asettua jääkaapissa noin tunti. Paista pannussa öljyssä tai uunissa ohuita pihvejä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal / 100 g
Energia 551 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,9 g / 100 g
Rasva 8,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %