sekalainen, kasvis, vuohenjuustokeitto Sekalainen kasvis-vuohenjuustokeitto ohje salty

Sekalainen kasvis-vuohenjuustokeitto

Paista sipulit, lisää muut juurekset ja vihannekset. Lisää vesi, Fond du chef, mustapippuri ja mieleisesi yrttimausteet. Keitä kunnes kurpitsa on kypsä ja  soseuta. Lisää vuohenjuusto pieninä palasina ja suola. Anna vuohenjuuston sulaa keittoon. Vuohenjuustoa voi laittaa koko paketinkin, itsellä oli tuon verran jäljellä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 34 kcal / 100 g
Energia 141 kJ / 100 g
Proteiini 1,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 1,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %