korvapuustit, kaurajuomalla Korvapuustit kaurajuomalla ohje sweet

Korvapuustit kaurajuomalla

Sekoita kuivahiiva reilusti kädenlämpöiseen veteen. Lisää joukkoon kananmunat, sokeri, suola, kardemumma ja puolet jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi ja alusta joukkoon pikku hiljaa loput taikinat. Lisää lopuksi voisula. Anna kohota kaksinkertaiseksi liinan alla. Jaa kohonnut taikina sitten kahteen osaan, kauli osat levyiksi ja levitä levyille culinesse, sokeri ja kaneli. Rullaa levyt ja leikkaa rulla noin 12 osaan. Paina pullat pellille ja anna vielä kohota. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 8 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 304 kcal / 100 g
Energia 1275 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 50,9 g / 100 g
Rasva 7,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 13,2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %