scrambled, eggs Scrambled eggs ohje salty

Scrambled eggs

Sekoita ainekset ja suola, vatkaa. Laita levy keskilämmölle ja anna voin sulaa paistinpannulla. Älä ruskista voita! Sekoita massaa pannulla aluksi 30 sek. välein, sitten 10 sek. välein. Kun se on juuri ja juuri hyytynyttä, siirrä pannu liedeltä. Kaada lautaselle. Älä jätä raa’aksi, mutta älä missään nimessä paista. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 162 kcal / 100 g
Energia 673 kJ / 100 g
Proteiini 9,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,7 g / 100 g
Rasva 13,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %