keto, vhh, mustikkapiirakka, , iines, a, n, blogista, Keto/VHH MUSTIKKAPIIRAKKA (iines a:n blogista) ohje sweet

Keto/VHH MUSTIKKAPIIRAKKA (iines a:n blogista)

Sulata voi. Vatkaa joukkoon vispilällä erytritoli ja muna. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää ne taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Voitele halkaisijaltaan 26-28-senttinen piirasvuoka. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Itse annoin taikinan hetken jäähtyä jääkaapissa, sulatettuun voihin tehtyä taikinaa on nimittäin todella vaikea saada lämpimänä paineltua vuokaan kiinni, joten helpompi homma kun on hieman jähmeämpi! Taikinan voi myös iskeä vuoan pohjalle ja hetkeksi pakkaseen ennen painelua. Sekoita smetana, muna ja erytritoli keskenään. (Ainiin ja tähän toiseen lisäsin myös vähän chian siemeniä testiksi!) Levitä mustikat vuokaan tasaisesti ja lisää päälle täyteseos, jotta se levittyy tasaisesti mustikoiden päälle. Paista mustikkapiirakkaaa 200-asteisessa uunissa, hieman keskitasoa alempana 25-30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 287 kcal / 100 g
Energia 1206 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 27,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %