sieni, pekonipiirakka, ala, tuula Sieni-pekonipiirakka ala Tuula ohje salty

Sieni-pekonipiirakka ala Tuula

Sulata taikaina ja taputtele se piirakkavuoan (26 cm) pohjalle. Paina leivinpaperi päälle niin ei reunat ”valu”. Esipaista 200 astetta n. 10 min alimmalla tasolla. Puhdista sienet ja paloittele. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota ne pannulla. Lisää sienet ja hauduta kunnes sienistä eirtoava neste on lähes kokonaan haihtunut. Sekoita ruokakerma, creme fraiche, kananmunat ja runsas puolet juustoraasteesta. Säästä loput piirakan pinnalle. Levitä sienet esipaistetun pohjan päälle. Kaada päälle ruokemaseos ja ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Paista 175 astetta alatasolla n. 25 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 193 kcal / 100 g
Energia 804 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,6 g / 100 g
Rasva 13,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %