levylihapiirakka Levylihapiirakka ohje salty

Levylihapiirakka

Sekoita hiiva lämpimään maitoon, lisää suola/sokeri, sitten jauhot ja loppuvaiheessa sulanut rasva. Anna kohota. Valmista sillä aikaa täyte. Keitä riisi ja sekoita joukkoon loput ainekset ja mausta suolalla/pippurilla. Jaa taikina kahteen osaan, toinen hieman isompi. Kauli siitä pellille piirakan pohja. Levitä täyte ja kauli toisesta palasesta kansi. Voitele munalla ja paista 200a astetta n. 30 min alatasolla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 148 kcal / 100 g
Energia 620 kJ / 100 g
Proteiini 5,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 19,1 g / 100 g
Rasva 5,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %