omenakarviaispiirakka, kanelirahkalla Omenakarviaispiirakka kanelirahkalla ohje sweet

Omenakarviaispiirakka kanelirahkalla

Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Siivuta omenat. Pehmitä voi mikrossa. Vatkaa keskenään voi, siirappi ja sokeri. Vatkaa mukaan kaksi kananmunaa. Lisää kuivat ainekset sähkövatkaimen hitaimmalla nopeudella   Sekoita kuorrutteen ainekset rahka, kaneli, desi sokeria ja kananmuna erillisessä kulhossa. Levitä leivinpaperille syvälle pellille taikina ja sen päälle omenalohkot ja karviaiset. Kuorruta täytteellä. Kypsennä uunissa 200 asteessa 45 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 240 kcal / 100 g
Energia 1001 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 28,6 g / 100 g
Rasva 11,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 18 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %