Tämä taikina kannattaa tehdä monitoimikoneessa jos sinulta sellainen löytyy. Jos ei, niin vaivaa taikinaa kunnes siitä muodostuu kiinteä massa ja se irtoaa astiasta.
Mittaa astiaan kuivat aineet ja sekoita ne. Lisää omenaviinietikka, sekoita. Lisää muna ja sekoita. Lisää lopuksi vesi. Sekoita kunnes se on kiinteä massa ja irtoaa astian reunasta. Kääri taikina muovikelmuun ja puristele massaa muutama minuutti ja laita se väh 10 min jääkaappiin. (Taikina säilyy pari vrk jääkaapissa).
Jaa taikina 4 tai 6 osaan, riippuen haluatko isoja vai pieniä tortilloja. Kauli kahden leivinpaperin välissä oikein ohuiksi rieskoiksi. Paista pannulla hetki (muutama sekunti) molemmin puolin. Pannu ei saa olla liian kuuma (jos esim vesipisara haihtuu heti, on pannu liian kuuma) tai rieskoista ei tule taipuisia kun ne kuivuvat.
Täytä mieleisillä täytteillä.