dal, vihreistä, linsseistä Dal vihreistä linsseistä ohje salty

Dal vihreistä linsseistä

Liota linssejä  ja kikherneitä yön yli runsaassa vedessä. Kuumenna öljy, kuullota sipulit. Sekoita joukkoon mausteet ja hienonnettu kasvisliemikuutio. Lisää valkosipuli, tomaattipyre ja kuutioitu tomaatti sekä huuhdotut linssit ja kikherneet. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti ja anna kiehua 20-30 min. Lisää tarvittaessa vetta. Mausta suolalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 106 kcal / 100 g
Energia 444 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,2 g / 100 g
Rasva 1,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,2 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %