kirsin, keto, kaalilaatikko Kirsin KETO Kaalilaatikko ohje salty

Kirsin KETO Kaalilaatikko

Ketoisa kaaliloora, loistavaa treenisafkaa! Laita uuni lämpenemään, kiertoilma 180'c.

Suikaloi kaali ja paista sitä voissa isolla pannulla (tai kahdessa erässä pienemmällä), kunnes alkaa pehmetä ja saada väriä. Lisää siivutettu punasipuli, 1tl herbamarea, 1tl timjami, 1tl rosmariini (tai sopiva määrä tuoretta rosmariinia silputtuna) ja kun sipulitkin kuullottuneet, siirrä voideltuun uunivuokaan. 

Ruskista jauheliha voissa ja mausta: 1tl herbamarea, 1liemikuutio, 1tl juustokuminaa, eli jeeraa, 1tl paprikajauhetta ja 2tl mustapippurirouhetta. Kaada ruskistuneelle jauhelihalle kermapurkki ja anna keittyä hetki kasaan. Lisää fetakuutio murentaen tai paloina.

Kaada kastike vuokaan ja sekoita hyvin. Laita uuniin hautumaan 20min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 159 kcal / 100 g
Energia 661 kJ / 100 g
Proteiini 8,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 12,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %