pekoni, kesäkurpitsakiusaus, , mippe, Pekoni-kesäkurpitsakiusaus (Mippe) ohje salty

Pekoni-kesäkurpitsakiusaus (Mippe)

Kuori kesäkurpitsat ja leikkaa pikkusuikaleiksi, kuori ja suikaloi myös sipuli. Laita kerroksittain vuokaan pekonikuutioiden kanssa, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kerma ja juustoraaste pinnalle. Paista 200 astetta n.tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal / 100 g
Energia 549 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 11,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %