mangoldi, roma, salaattikookoskeitto Mangoldi-Roma-salaattikookoskeitto ohje salty

Mangoldi-Roma-salaattikookoskeitto

Ainekset 4 annosta

Mangoldi-lehtikaali-kookoskeitto (6 annosta)

250 g lehtimangoldia 125 g lehtikaalia tai vahvalehtistä salaattia 2 hienonnettua keskikokoista sipulia 1 hienonnettu valkosipulinkynsi 2 rkl oliiviöljyä 750 ml kasvislientä 2 x 400 ml tölkkiä kookosmaitoa suolaa ja mustapippuria

  1. Käsittele mangoldi ja muut vihannekset, irrota lehdet ruo’oista ja suikaloi.

  2. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä miedolla lämmöllä noin 10 minuutin ajan tai kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää vihannekset, liemi ja kookosmaito ja kiehauta. Anna kypsyä n. 10 minuutin ajan soseuta sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 82 kcal / 100 g
Energia 344 kJ / 100 g
Proteiini 1,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 7,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %