ag, kaalilaatikko, broilerilla AG Kaalilaatikko broilerilla ohje salty

AG Kaalilaatikko broilerilla

  1. Ruskista jauheliha voissa, lisää sipuli ja valkosipuli, suola,curry ja valkopippuri oman maun mukaan.

  2. Jos riisiä ei ole keitetty, 100 g ja liota lämpimässä vedessä noin tunti.

  3. Suikaloi kaali ja pehmitä sitä rasvassa kattilassa, mausta meiramilla, oreganolla ja suolalla.

  4. Sekoita kaikki edellämainittu kattilassa ja kaada voideltuun vuokaan.

  5. Kaada päälle Kiehuun vatkatut kananmunat ja mausta yrttisuolalla.

  6. Päälle muutama voinokare ja korppujauho.

  7. Uuni 200 astetta 45 min, sitten 150 astetta 60 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal / 100 g
Energia 340 kJ / 100 g
Proteiini 8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %