mansikka, raparperikiisseli Mansikka-raparperikiisseli ohje sweet

Mansikka-raparperikiisseli

Keitä pilkotut raparperit 8 dl:ssa vettä pehmeiksi. Keitä mukana muutama mansikka ja sokeri. Kun raparperit ovat pehmenneet, sekoita perunajauho loppuun veteen ja valuta ohuena nauhana kattilaan samalla sekoittaen. Kiehauta uudelleen. Sekoita pilkotut mansikat hieman jäähtyteen kiisselin joukkoon ja mausta kanelilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 36 kcal / 100 g
Energia 152 kJ / 100 g
Proteiini 0,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,2 g / 100 g
Rasva 0,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,2 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 87 %