coleslaw Coleslaw ohje salty

Coleslaw

Suikaloi kaali ja porkkanat ohueksi, sekoita joukkoon Koskenlaskija. Sekoita  sitruunamehu, etikka ja mausteet ensin keskenään ja sitten muun salaatin joukkoon. Juusto saattaa hieman juoksettua happojen vaikutuksesta, se ei kuitenkaan haittaa.  Anna coleslawn maustua jääkaapissa, tiiviisti peitettynä, vähintään neljä tuntia,  mielellään seuraavaan päivään. Ennen tarjoilua sekoita coleslawta, jotta kaikki suikaleet  irtoavat toisistaan hyvin ja jähmettynyt Koskenlaskija sekoittuu joukkoon tasaisemmin.  Tarkista vielä maku, lisää tarvittaessa mausteita tai tippa sitruunamehua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal / 100 g
Energia 372 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4 g / 100 g
Rasva 6,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %