piupaun, kermainen, kanavuoka Piupaun kermainen kanavuoka ohje salty

Piupaun kermainen kanavuoka

  1. mausta kananrinnat suolalla ja mustapippurilla molemmin puolin

  2. kuumenna oliiviöljy suuressa pannussa keskilämmöllä. Lisää kananrinnat ja paista n. 3 min molemmin puolin. Siirrä pois pannulta ja peitä foliolla.

  3. Lisää puristettu valkosipuli pannullle. Lisää hieman öljyä jos pannu on kuiva. Kypsennä n. 30sek. Lisää kanaliemiseos, kookoskerma, aurinkokuivatut tomaatit (valutetut) ja puolet tuoreesta basilikasta. Kiehauta ja vähennä lämpöä. Kiehauta 2-3 minuuttia kunnes hieman sakeutuu. Mausta suolalla ja mustapippurilla

  4. Lisää kanat takaisin pannulle ja luskoi kastiketta niiden päälle. Keitä noin 1min. Koristele tuoreella basilikalla ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 159 kcal / 100 g
Energia 666 kJ / 100 g
Proteiini 21,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 6,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 76 %