nyyttiperunat Nyyttiperunat ohje salty

Nyyttiperunat

Ap. Valion Koskenlaskija-paketista, muokattu omaan, voiseen makuun sopivammaksi. Laita kaksi foliopalaa päällekkäin, voitele päälimmäisen arkin keskusta. Asettele pestyt, lohkotut perunat arkeille, ripottele sekaan suolaa ja pippuria. Kunkin kasan päälle 2rkl voita ja 1/4 kossupaketista. Kokoa nyytiksi ja paistele kypsäksi joko nuotiolla tai uunissa 200 asteessa.. Ohjeessa paistoaika 30min. tai kunnes potut kypsiä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 182 kcal / 100 g
Energia 759 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,9 g / 100 g
Rasva 11,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %