pohjaton, keto, juustokakku Pohjaton keto-juustokakku ohje sweet

Pohjaton keto-juustokakku

Sekoita kaikki aineet paitsi kananmunat sähövatkaimella sekaisin. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. 

Paista 160 asteessa noin tunti. Sammuta uuni ja anna kakun hyytyä siellä vielä 1-2 tuntia. 

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään tunnin, mielummin yön yli. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 224 kcal / 100 g
Energia 971 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 21,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %