pohjaton, keto, juustokakku
Pohjaton keto-juustokakku ohje
sweet
Marakassi
Pohjaton keto-juustokakku
Sekoita kaikki aineet paitsi kananmunat sähövatkaimella sekaisin.
Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.
Paista 160 asteessa noin tunti. Sammuta uuni ja anna kakun hyytyä siellä vielä 1-2 tuntia.
Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään tunnin, mielummin yön yli.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
224 kcal / 100 g
Energia
971 kJ / 100 g
Proteiini
6 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,9 g / 100 g
Rasva
21,1 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,5 g / 100 g
Suola
0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %