pohjaton, juustokakku, , la, vida, fresca, , mukailtuna, Pohjaton juustokakku (La vida Fresca, mukailtuna) ohje sweet

Pohjaton juustokakku (La vida Fresca, mukailtuna)

• Laita uuni lämpenemään 175 C° ja valmistele irtopohjavuoka (omani on halkaisijaltaan 23cm). Voitele vuoan reuna tai vuoraa vuoka leivinpaperilla. Kääri vuoka/pohja ulkopuolelta alumiinifolioon niin, että folion reuna nousee kunnolla reunoja pitkin ylös. Tämä siis ihan sen vuoksi, ettei vesi pääse vuoan sisälle. • Yhdistä kaikki ainekset keskenään yksitellen (lukuun ottamatta marjat, mikäli niitä käytät) kulhossa sähkövatkaimella vatkaten. Vatkaa niin kauan, että massa täysin sileää. Tarkista makeus ja lisää tarvittaessa. • Kaada puolet massasta vuokaan, ripottele halutessasi marjat tasaisesti pinnan päälle ja kaada marjojen päälle loput massasta tasaisesti. Tasoita pinta vaikka ison lusikan takaosalla. • Laita vuoka isoon uunivuokaan/ korkeareunaiselle pellille. Kaada uunivuokaan kuumaa vettä niin paljon, että veden pinta nousee noin puoliväliin kakkuvuokaa. • Paista kakkua uunissa 45 minuuttia ja sammuta uuni, mutta älä avaa uunin luukkua (Näin pinta ei ala halkeilemaan). Anna kakun olla uunissa vielä yhden tunnin ajan. • Ota kakku uunista, poista folio vuoan ympäriltä, mutta anna kakun olla vuoassa. Kun kakku on jäähtynyt, peitä se tuorekelmulla ja laita jääkaappiin 2-3 tunniksi, mieluummin yön yli. • Ota kakku vuoasta ja koristele halutessasi marjoilla ennen tarjoilua.

Säilytä kakku hyvin suojattuna jääkaapissa, jotta se ei ime itseensä makuja.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 117 kcal / 100 g
Energia 489 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 8,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %