laiskan, leipurin, baked, oats Laiskan leipurin Baked Oats ohje sweet

Laiskan leipurin Baked Oats

Laita uuni lämpenemään 175 C°. Vuoraa pieni uunivuoka (minulla 20 x 32 cm) leivinpaperilla ja laita sivuun odottamaan. Voit myös käyttää niitä silikonisia muffinssivuokia.

Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa.

Kaada taikina uunivuokaan leivinpaperin päälle tai jaa taikina tasaisesti muffinssivuokiin.

Paista uunin keskitasolla 20-30 minuutin ajan, mutta pidä silmällä, jotta pinta ei pala ja lopputulos muutu kuivaksi.

Anna jäähtyä ja leikkaa levy kuuteen osaan tai paina muffinssit ulos vuoistaan. Laita baked oatsin päälle pähkinä- / siemenvoita, hedelmäpaloja, marjoja, jne. ja nauti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal / 100 g
Energia 600 kJ / 100 g
Proteiini 14,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,8 g / 100 g
Rasva 4,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %