tex, mex, kesäkurpitsavuoka Tex mex kesäkurpitsavuoka ohje salty

Tex mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se.   Kuori ja leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi. Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska. Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 112 kcal / 100 g
Energia 469 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 6,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %