ketoroonilaatikko Ketoroonilaatikko ohje salty

Ketoroonilaatikko

  1. Ruskista jauheliha,  pilko sipuli ja valkosipuli, lisää joukkoon, välillä sekoittaen kunnes on kypsää. Mausta hyvin suolalla ja pippurilla. 
  2. Pilko kukkakaali noin mansikan kokoisiksi paloiksi, sekoita jauheliha ja kukkis keskenään isossa kulhossa. 

  3. Voitele uunivuoka ja kaada kukkis-liha vuokaan.

  4. Vatkaa munat ja ranskankerma hyvin sekaisin ja kaada sekaan. Painele pieniä Koskenlaskija paloja kukkis-lihan sekaan tuomaan lisää makua, viimeistele vuoka juustoraasteella.

  5. Paista uunissa 180-200 asteessa noin 30-40 minuuttia kunnes juusto on kauniin ruskea.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 176 kcal / 100 g
Energia 734 kJ / 100 g
Proteiini 9,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 14 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %