papuhöystö Papuhöystö ohje salty

Papuhöystö

Kuumenna öljy suurella pannulla ja lisää sipuli. Kuullota muutama minuutti ja lisää valkosipuli jäiset pavut ja kun pavut ovat sulaneet lisää paprikakuutiot.Paista vielä muutama minuutti. Lisää siten joukkoon inkivääri tomaattisose ja tomaattimurska. Sekoita hyvin ja lisää  valutetut pavut ja kikherneet. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes on kuumentunut läpikotaisin. Tarjoa korianterin tai  persiljasilpun kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 66 kcal / 100 g
Energia 275 kJ / 100 g
Proteiini 3,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,3 g / 100 g
Rasva 2,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %