intialainen, kikhernekastike Intialainen kikhernekastike ohje salty

Intialainen kikhernekastike

Pilko sipulit, valkosipulit ja paprika. Kuullota niitä öljyssä ja lisää joukkoon inkivääri ja kaikki mausteet. Kun kasvikset ovat pehmenneet, lisää kikherneet ja kääntele hyvin sekaisin. Lisää tomaattimurska ja sokeri, kiehauta ja lisää kerma. Sekoita tasaiseksi, peitä kannella ja anna hautua hetki.

Tarjoile riisin tai pastan kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 87 kcal / 100 g
Energia 361 kJ / 100 g
Proteiini 2,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,6 g / 100 g
Rasva 4,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %