thaimaalainen, mifu, keitto, , , k, ruoka, Thaimaalainen MiFU-keitto (K-ruoka) ohje salty

Thaimaalainen MiFU-keitto (K-ruoka)

Ruskista MiFU-suikaleet tilkassa rasvaa ja nosta sivuun. Suikaloi paprika ja puolita suikaleet. Hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipuli rasvassa kattilassa. Lisää kattilaan vesi ja kookosmaito. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää paprikat keittoon. Mausta limetinmehulla, kalakastikkeella ja tomaattipyreellä. Keitä noin 5 minuuttia.

Leikkaa jäiset pavut varovasti pienemmiksi pätkiksi. Viipaloi chili. Lisää pavut kattilaan ja keitä vielä pari minuuttia. Lisää lopuksi keittoon ruskistetut MiFU-suikaleet, chili, kirsikkatomaatit ja kevätsipulit. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 88 kcal / 100 g
Energia 370 kJ / 100 g
Proteiini 4,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,1 g / 100 g
Rasva 6,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %