vhh, britakakku VHH-britakakku ohje sweet

VHH-britakakku

Vatkaa voi+makeutus vaahdoksi. Lisää keltuaiset. Lisää manteli/leivinjauhe-sekoitus vuorotellen kerman kanssa. paista 175 asteessa n. 10-15min. Vatkaa marengin aineet keskenään kovaksi vaahdoksi(valkuaiset,vaniljajauhe ja makeutus). levitä pohjan päälle ja paista n. 15 min. lisää. Jäähdytä ja leikkaa osiin. vatkaa kerma, lisää mascarpone. Levitä väleihin ja päälle, marjojen kanssa. Ei sisällä marjojen makroja!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 336 kcal / 100 g
Energia 1399 kJ / 100 g
Proteiini 5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,8 g / 100 g
Rasva 33,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %