keto, juustoinen, lohikeitto Keto juustoinen lohikeitto ohje salty

Keto juustoinen lohikeitto

Pese kesäkurpitsa, kukkakaali, parsa ja sipuli ja pilko ne palasiksi. Lisää kattilaan vesi ja kasviliemikuutio ja pilkotut kasvikset, jätä kiehumaan hiljaisella lämmöllä sekoittaen välillä! Kasvisten ollessa kypsiä, lisää kuutioitu Koskenlaskija juusto ja kerma. Sekoita keittoa, ettei juusto painu pohjaan!  Lisää lohen palaset, sekoita varovasti hieman ja anna lohen kypsyä muutaman minuutin! Lisää lopuksi suola tarvittaessa ja pilkottu tilli! 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 82 kcal / 100 g
Energia 342 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 6,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %