juustoinen, pinaatti, kalakeitto Juustoinen pinaatti-kalakeitto ohje salty

Juustoinen pinaatti-kalakeitto

Ainekset 6 annosta

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli. Lisää kasvikset ja 10 kokonaista maustepippuria kalaliemeen ja keitä kypsäksi. Lisää joukkoon juustonokareet ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää pinaatti tai nokkoset, maustevihannekset ja herneet ja kala. Kiehauta ja anna hautua kannen alla kalan kypsymiseen asti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 62 kcal / 100 g
Energia 260 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 3,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %