fat, head, ketopizza, FAT HEAD-ketopizza ohje salty

FAT HEAD-ketopizza

  1. Sulata mozzarella uunissa (200 astetta, 5min)
  2. Sekoita sulaneeseen mozzarellaan loput ainekset tässä järjestyksessä: Philadelphia, kananmunat, mantelijauho

  3. Möyhi taikinaa sen verran, että ainekset ovat hyvin sekaisin ja taikina ei enää juuri tartu käsiin. Lisää mantelijauhoja tarvittaessa. 

  4. Laita taikina leivinpaperien väliin ja kauli littanaksi. Kun olet valmis, ota ylempi leivinpaperi pois. (Vinkki: jos taikina on kerinnyt jäähtymään, lämmitä se nopeasti uunissa ennen kaulimista.) 

  5. Laita pohja esikypsymään uuniin 200 astetta, niin että pinta saa hieman väriä.

  6. Täytteet

  7. Pizza takaisin uuniin vielä n. 7min tai kunnes juusto kultainen

Ravintosisältö / 100 g

Energia 311 kcal / 100 g
Energia 1298 kJ / 100 g
Proteiini 22,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 23,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %