kalkkunanakkikastike, , ruskeakastike, Kalkkunanakkikastike (ruskeakastike) ohje salty

Kalkkunanakkikastike (ruskeakastike)

Ruskista nakit ja hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa pannulla. Ripottele joukkoon vehnäjauho. Paista muutama min.Murenna päälle liemikuutio. Lisää vesi ja pippurit. Sekoita tasaiseksi ja kiehauta.Lisää ruokakerma. Keitä 5 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal / 100 g
Energia 381 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 5,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %