Hienonna valkosipulin kynnet ja kuutioi sipuli.
Poista fenkolista kanta ja hienonna se ohuiksi siivuiksi.
Kuullota sipuleita hetki öljyssä kattilan pohjalla, kunnes ne ovat hieman pehmenneet.
Lisää joukkoon paloiteltu fenkoli ja hämmentele hetki.
Kaada seuraavaksi kattilaan kalaliemi, tölkkitomaatit ja lisää joukkoon myös mustapippurit, laakerinlehdet sekä cayennepippuri.
Anna keiton hautua kannen alla noin 15 min.
Sulata äyriäiset tarvittaessa juoksevan veden alla siivilässä.
Paloittele kala. Lisää äyriäiset kattilaan yhdessä sitruunan mehun ja paloitellun kalan kanssa.
Kuumenna keitto ja anna hautua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan, kunnes kalapalat ovat kypsiä.
Hämmennä varoen, jotta et hajota kalapaloja.
Mausta valmis keitto tuoreella lehtipersiljalla sekä timjamilla.