näkkileipä, , antti, heikkilä, Näkkileipä (Antti Heikkilä) ohje salty

Näkkileipä (Antti Heikkilä)

Sekoita aineet keskenään ja anna taikinan turvota noin tunnin verran. (Vettä voi lisätä tarvittaessa.) Kun seos on puuromaista, sen voi levittää pellille. Paista 170 asteessa n. tunti. (Annoksen tuplaamalla, saa koko uunipellillisen.)

*) Originaalissa reseptissä vain 1 rkl öljyä. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 254 kcal / 100 g
Energia 1062 kJ / 100 g
Proteiini 10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,7 g / 100 g
Rasva 23,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %