pestotäytteinen, patonki, , vhh Pestotäytteinen patonki, vhh ohje salty

Pestotäytteinen patonki, vhh

Marjolassa herkutellaan-blogista muokattu.

Raasta juusto.

Kaikki muut aineet sekaisin paitsi pofiber ja leivinjauhe sekä sisään tulevat juusto ja pesto. Anna turvota.

Lisää leivinjauhe ja pofiberiä kunnes taikina ei käsin vaivatessa enää tartu sormiin.

Kauli levyksi, levitä pesto ja loppu juustoraaste. Rullaa pötkyläksi ja napsi saksilla viiltoja pintaan.

Paista hetki 250 asteessa ja laske sitten lämpö 200 asteeseen. Paista kypsäksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 383 kcal / 100 g
Energia 1590 kJ / 100 g
Proteiini 14,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,2 g / 100 g
Rasva 33,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 1,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %