pekoni, sipulipiirakka Pekoni-sipulipiirakka ohje salty

Pekoni-sipulipiirakka

Levitä valmis piirakkataikina piirakkavuokaan.

Paista pekoni. Paista sipuli pekoninrasvassa. Laita pekoni ja sipuli piirakkapohjan päälle.  Sekoita munat ja maito sekä vähän suolaa ja mustapippuria. Kaada munapaito piirakan päälle. Ripottele päälle juustoraastetta. 

Paista 200°C uunissa kunnes pinta on hyvin ruskistunut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 235 kcal / 100 g
Energia 978 kJ / 100 g
Proteiini 9,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,8 g / 100 g
Rasva 15 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %