juustoinen, kalavuoka Juustoinen kalavuoka ohje salty

Juustoinen kalavuoka

Kypsennä öljyssä uunissa hetken kaalisilppua ja sipulia. Lisää sei, tomaattiviipaleet, viipaloidut herkkusienet. Suolaa ja pippuria. Kuumenna kasvisliemi ja lisää kerma ja sulata juusto sinne. Kaada uunivuokaan. Kylmäsavulohiviipaleet päälle. Paista uunissa kunnes kala on kypsää. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 109 kcal / 100 g
Energia 455 kJ / 100 g
Proteiini 9,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 6,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %