lammasta, ja, kesäkurpitsaa, , sipuli, , jogurtti, , mausteet, Lammasta ja kesäkurpitsaa (sipuli, jogurtti, mausteet) ohje salty

Lammasta ja kesäkurpitsaa (sipuli, jogurtti, mausteet)

1 rkl kasvisöljyä 2 keskikokoista sipulia silputtuna 200 g lampaanfileetä suikaloituna 1 1/4 dl maustamatonta jogurttia 1 tl garam masala 1 tl chilijauhe 1 tl murskattu valkosipulinkynsi 1 tl inkivääritahna 1/2 tl jauhettua korianteria 2 keskikokoista kesäkurpitsaa viipaloituna 1 rkl silputtua tuoretta korianteria

  1. Kuullota sipuli kellanruskeaksi öljyssä.

  2. Lisää lihasuikaleet ja paista lihan pinta kiinni (n. 1 min)

  3. Sekoita jogurtti, garam masala, chili, valkosipuli, inkivääri ja korianteri tasaiseksi tahnaksi. Kaada jogurttiseos lihasuikaleiden päälle, sekoita ja paista 2 min koko ajan sekoittaen. Hauduta kannen alla 12-15 min.

  4. Grillaa kesäkurpitsat raidallisiksi joko uunissa tai pöytägrillissä.

  5. Lisää kesäkurpitsa kastikkeeseen, koristele tuoreella korianterilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 62 kcal / 100 g
Energia 258 kJ / 100 g
Proteiini 4,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 3,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %