1 rkl kasvisöljyä 2 keskikokoista sipulia silputtuna 200 g lampaanfileetä suikaloituna 1 1/4 dl maustamatonta jogurttia 1 tl garam masala 1 tl chilijauhe 1 tl murskattu valkosipulinkynsi 1 tl inkivääritahna 1/2 tl jauhettua korianteria 2 keskikokoista kesäkurpitsaa viipaloituna 1 rkl silputtua tuoretta korianteria
Kuullota sipuli kellanruskeaksi öljyssä.
Lisää lihasuikaleet ja paista lihan pinta kiinni (n. 1 min)
Sekoita jogurtti, garam masala, chili, valkosipuli, inkivääri ja korianteri tasaiseksi tahnaksi. Kaada jogurttiseos lihasuikaleiden päälle, sekoita ja paista 2 min koko ajan sekoittaen. Hauduta kannen alla 12-15 min.
Grillaa kesäkurpitsat raidallisiksi joko uunissa tai pöytägrillissä.
Lisää kesäkurpitsa kastikkeeseen, koristele tuoreella korianterilla.