ketopizzzza, , pohja, , a, la, sirviö Ketopizzzza (pohja) a la Sirviö ohje salty

Ketopizzzza (pohja) a la Sirviö

Sulata mozzarella uunissa (200 astetta ja noin 5 min) -Sekoita sulaneeseen mozzarellaan loput ainekset tässä järjestyksessä; philadelphia, kananmunat ja mantelijauho Möyhi taikinaa sen verran että ainekset ovat hyvin sekaisin ja taikina ei tartu enää juuri käsiin. Lisää mantelijauhoja tarvittaessa. Jaa taikina kahteen osaan. Laita taikina leivinpapereiden väliin ja kauli littanaksi. Kun olet valmis ota ylempi leivinpaperi pois. (Pro tip: jos taikina kerennyt jäähtymään, niin lämmitä se nopeasti uunissa ennen kaulimista) Laita pohja esikypsymään uuniin 200 asteeseen, niin että pinta saa hieman väriä Täytä Laita takasin uuniin vielä noin 7 minuutiksi, tai kunnes juusto saa hieman kultaista väriä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 319 kcal / 100 g
Energia 1331 kJ / 100 g
Proteiini 20,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 24,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %