2,5 isoa raparperivartta 0,5 cm viipaleina 45 g voita 1 dl sokeria 1,5 tl kanelia => Paistetaan pannuilla hieman pehmeämmäksi, ei saa hajota. Jäähdytä. Muffinssitaikina: 2 isoa munaa 1,5 dl sokeria 1 tl vaniljasokeria => vatkaa vaahdoksi 2 dl maitoa lisätään + yhden sitruunan raastettu kuori. Sen jälkeen 4 dl vehnäjauhoja + 2 tl leivinjauhetta ja 100 g voisulaa tai Flora culinesseä sekaan. Laitanoin 16-17 amerikanmuffinssivuokaa muffinssipelleille ja kuhunkin 1 rkl muffinssitaikinaa. Lisää kuhunkin päälle 1 rkl raparperipaistosta ja pieni nokare vielä taikinaa päälle (0,5 rkl). Tee muruseos: 2 dl kaurahiutaleita 1 dl vehnäjauhoja 1 dl sokeria 75 g voita kylminä kuutioina => nypitään käsin muruseokseksi. Lisää kuhunkin muffinssivuokaan iso hyppysellinen kauramurua keoksi päälle. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa keskilämmöllä noin 20 min. Anna jäähtyä. Säilytä jääkaapissa. Parhaimmillaan seuraavina päivinä.