marjon, kesäkurpitsavuoka Marjon kesäkurpitsavuoka ohje salty

Marjon kesäkurpitsavuoka

Halkaise ja viipaloi kesäkurpitsat ja munakoiso. Levitä uunipellillle, suolaa, pippuria ja öljyä päälle ja paahda uunissa puolisen tuntia. Pilko loput ainekset, myös basilikaa tms yrttejä halutessasi ja levitä kerroksittain uunivuokaan paahdettujen kasvisten kanssa. Juustoraaste pinnalle ja paista 220 n. 25 min. Anna vetäytyä hetki ennen ruokailua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 69 kcal / 100 g
Energia 287 kJ / 100 g
Proteiini 2,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 4,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %