Tee ensin muruseos: 8 dl vehnäjauhoja, 3 dl sokeria, 2 tl leivinjauhetta, 2 tl soodaa, 2 tl vanilliinisokeria ja 250 g pehmennettyä voita. Vatkaa sähkövatkaimella hetki muruseokseksi. Ota muruseosta noin 4 dl-4,5 dl sivuun päällystä varten. Lisää loppuun muruseokseen 2 dl piimää ja 1 kananmuna. Sekoita taikinaksi ja levitä reunalliselle uunipellille leivinpaperin päälle. Pese ja viipaloi raparperit noin 0,5-1 cm viipaleiksi ja ripottele pohjan päälle. Vatkaa täytteen 500 g maitorahkaa, 2 dl sokeria, 2 munaa, 3 tl vanilliinisokeria ja sitruunan kuoriraaste sähkövatkaimella. Kaada rahkaseos raparperien päälle piirakkapohjalle. Ripottele lopuksi sivuun laitettu reilu 4 dl muruseosta piirakan pinnalle tasaisesti. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 45 min, kunnes pinta kauniin vaaleanruskea.