kaalilaatikko, pannulla
Kaalilaatikko pannulla ohje
salty
Pulp
Kaalilaatikko pannulla
Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipuli ja kuullota se pehmeäksi.
Lisää kaali, suola, pippuri ja (hedelmä)sokeri. Paista hetki sekoitellen, kunnes kaali on läpikuultavaa.
Lisää vesi ja hauduta kannen alla keskilämmöllä kypsäksi, vähintään puolisen tuntia välillä seosta käännellen.
Viimeistele kaalilaatikko tuoreella meiramilla.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
81 kcal / 100 g
Energia
338 kJ / 100 g
Proteiini
6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti
4,6 g / 100 g
Rasva
3,7 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
4,1 g / 100 g
Suola
0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %