kaalilaatikko, pannulla Kaalilaatikko pannulla ohje salty

Kaalilaatikko pannulla

Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipuli ja kuullota se pehmeäksi.

Lisää kaali, suola, pippuri ja (hedelmä)sokeri. Paista hetki sekoitellen, kunnes kaali on läpikuultavaa.

Lisää vesi ja hauduta kannen alla keskilämmöllä kypsäksi, vähintään puolisen tuntia välillä seosta käännellen.

Viimeistele kaalilaatikko tuoreella meiramilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal / 100 g
Energia 338 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 3,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %