ketoporkkanakakku Ketoporkkanakakku ohje sweet

Ketoporkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri. Sulata voi. Lisää munasokerivaahtoon vuorotellen voi, kerma ja yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste. Levitä taikina voideltuun ja mantelijauhotettuun, pieneen irtopohjavuokaan. Paista 175 asteessa noin 30 min. Anna kakun jäähtyä ja yhdistä kuorrutuksen aineet: Vatkaa Philadelphia, Stevia ja kuohukerma kovaksi vaahdoksi. Levitä jäähtyneen kakun päälle.  Ohje on noin puolen litran vuokaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 257 kcal / 100 g
Energia 1067 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 24,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %